CNC Machineworks

WELKOM

CNC Machineworks BV bestaat uit een enthousiast team van monteurs onder leiding van Pim van Dijck. Samen staan we garant voor de nodige support aan CNC Machines. Ons doel is uw CNC machine betrouwbaar het precisiewerk te laten verrichten, waarvoor hij bedoeld is. We zijn daarbij specialist in Retrofits. 

Als team beschikken we gedegen kennis op het gebied van:

  • CNC Besturingstechniek, Numeric Control en PLC
  • CNC gerelateerde elektrotechniek
  • CNC Mechanica en Geometrie
  • Uitgebreide kennis van CNC Gerelateerde Rand-apparatuur 

CNC Machineworks denkt in oplossingen en door jarenlange ervaring in de CNC wereld gecombineerd met kennis van de procesindustrie, kunnen wij onconventionele oplossingen bieden voor de probleemstelling van U als klant. De nadruk binnen ligt op het verhogen van het machinerendement bij onze klanten 

RETROFITS

Met onze dienst Retrofit geven wij uw CNC machine een "tweede leven". Onder retrofit solutions of retrofitten verstaat men het aanpassen van machines en werktuigen, zodat deze weer voldoen aan de modernste eisen die hieraan worden gesteld. Een Retrofit pakken wij projectmatig aan bij ons in de werkplaats of op locatie. 

SERVICE GERICHT

Problemen met uw oude besturing? Wij zorgen voor reparatie. Of het nu het beeldscherm is, printplaten, drives of motoren. Wij lossen uw probleem op. Maar ook mechanische reparaties en storingen worden door ons op vakkundige wijze verholpen.