CNC machines vertegenwoordigen, ook al zijn ze op leeftijd, een behoorlijke waarde en niet alleen de machine, in de loop van de jaren is er aan randvoorwaarden voor deze machines ook aanzienelijk geïnvesteerd.

Zeker bij de complexere machines loont het, bij een vervangingsvraagstuk, om een retrofit uit te voeren.

Ombouwtijd

Met een beperkte ombouwtijd ter plaatse, en in nauwe afstemming met onze engineers, zorgen wij ervoor dat uw productiecapaciteit minimaal wordt onderbroken. mechanische deel blijft grotendeels in takt. Hierdoor blijft de basiskennis van deze machines in huis. Bij een Retrofit Solution van CNC-Machineworks wordt naast hogere machine nauwkeurigheden, een directe verbetering van de bedrijfszekerheid gegarandeerd. Gelijkertijd worden de onderhoudsintervallen van de machine groter.

Return on Investment

Door de afschrijving die reeds van toepassing is op de bestaande machine ligt de ROI van dergelijke retrofits in het bereik van maanden, in verhouding tot jaren bij nieuwe machines.

Meten is weten

Alvorens we starten met de retrofit-werkzaamheden wordt iedere machine algeheel gecontroleerd. Resultaten worden in een rapportage vastgelegd en met u besproken, waarna we de uiteindelijke plan van aanpak maken, toegespitst op de problematiek van uw machine.

Mechatronische aanpak

Onze medewerkers zijn ruimgeschoold in alle facetten van de mechatronica, en hebben hun kennis toelegt op het werken met CNC machines en aanverwante problematiek, voor de meer specialistische kennis hebben we specialisten in de voornaamste vakgebieden; Besturingstechniek, Elektrotechniek, en werktuigbouw, Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij uw specialist op het gebied van CNC machines.