Cadac Group is gespecialiseerd in automatiseringsoplossingen voor het creëren, beheren en delen van digitale ontwerpinformatie. Cadac Group ontwikkelt zelfstandig en onafhankelijk software voor het verbeteren en optimaliseren van ontwerpprocessen, documentbeheer en projectcommunicatie. Met ca. 230 medewerkers en 13 vestigingen wereldwijd is Cadac Group voor haar klanten een betrouwbare en pragmatisch partner. Cadac Group is Autodesk Platinum Partner en Microsoft Gold Partner.

 

 

Autodesk CAM brengt CAD en CAM samen tot een volledig geïntegreerde oplossing om onderdelen te produceren. Of de ontwerpkeuze nu SolidWorks®, Inventor®, of Fusion 360  is, Autodesk heeft CAM oplossingen die de voordelen samen te brengen van een zelfde workflow om op zo ten volle van de voordelen gebruik te maken zodat men sneller aan het produceren is.

 

 

Sinds 2007 vertegenwoordigen wij de welbekende leverancier van in-process meetsystemen uit duitsland, M&H. Technische innovatie staat voorop. De producten zijn gericht op de productie eisen van de klanten en de absolute tevredenheid van de gebruiker. Dat zijn de belangrijkste doelen voor het ontwikkelen van hoge kwaliteit meettaster-systemen. M&H behoort sinds 2008 tot de Hexagon groep.