Een Contactloze meting van de gereedschapslijtage en gereedschapsbreuk zorgt voor een constante productie kwaliteit. Een vitale vereiste hiervoor is de juiste gereedschapsgeometrie.

De gereedscapsmeteingen worden automatisch weggeschreven in de aangewezen gereedschapstabellen en er wordt gelijktijdig gecontroleerd op gereedschapsbreuk. De M&H laser tool setters doen dit snel en betrouwbaar.

Laser Tool Setter LTS35.65

De LTS 35.65 is de “standaard” onder de laser tool setters, en uitermate geschikt voor de meting van gereedschapsgeometrieën variërende vanaf Ø 0.030 mm.

De geïntegreerde hoogdruk nozzel zorgt dat de gereedschappen schoon en vrij van spaan zijn voor de vermeting, terwijl een luchtgordijn er tijdens de meting voor zorgt dat er zich geen fout van verontreinigingen kan voordoen. De robuuste is vervaardigt van hoogstaand aluminium en verkrijgbaar in 3 verschillende groten.

Laser Tool Setter LTS35.60

De Laser Tool Setter LTS35.60 is een high-end systeem voor een dynamisch, contactloze gereedschapsmeting wat het mogelijkheid geeft voor het geautomatiseerd meten van gereedschapsslijtage en gereedschapsbreuk.

Een gefocusseerde laser zorgt voor een nauwkeurige gereedschapsmeting bij gereedschappen vanaf 0.008mm. De geïntegreerde hoogdruk nozzel zorgt dat de gereedschappen schoon en vrij van spaan zijn voor de vermeting, terwijl een luchtgordijn er tijdens de meting voor zorgt dat er zich geen fout van verontreinigingen kan voordoen. De Roestvrijstalen behuizing en high-end laser garanderen een eenduidige meting van de gereedschapsgeometrie.