Bij de ontwikkeling van HSMWorks heeft steeds de volledige integratie van het pakket binnen SolidWorks aan de grondslag gelegen. HSMWorks is nu een logische extensie van het SolidWorks werkblad naar de CAM omgeving.
 
Ervaren gebruikers van SolidWorks zullen direct kunnen profiteren van de eenvoudige aanvullende interface van HSMWorks binnen Solidworks, en zijn snel in staat freesstrategieën toe te passen op de gewenste producten. Nieuwe gebruikers van HSMworks kunnen dankzij de ongeëvenaarde 2D en 3D CAD mogelijkheden van SolidWorks al snel gebruikmaken van de volledige facetten in CAM en mede door de integratie binnen Solidworks hun ontwerptijd verlagen en productkwaliteit verhogen.

Best in Class Toolpaths

HSMWorks is ontworpen voor het genereren van de meest op product toegelegde gereedschapsbanen met als gevolg een gereduceerde verspaningstijd, een verhoging in oppervlaktekwaliteit en verminderde gereedschapsslijtage.

HSMWorks maakt gebruik van innovatieve freesstrategieën zoals Adaptive Clearing, een optie die de tijd van ruwfrezen met factor 4 kan reduceren, en een verhoging van de gereedschapslevensduur met een factor 10 mogelijk maakt. 

HSM Works maakt natuurlijk gebruik van alle conventionele freesstrategieën.zoals Parallelcontour, Contour, Pockets, Scallop, Radial, Spiral en Pencil, veelal bekend onder de CAM gebruikers. HSMWorks gaat hier een stap verder door het genereren van toegespitste linking tussen deze strategieën, wat resulteert in een reductie van verspaningstijd en tegenlijkertijd een verhoging van de gereedschapsstandtijd.

Moderne reken architectuur

HSMWorks is ontworpen om volledig gebruik te maken van de moderne 64-bit architectuur. Samen met 4-24 Multi-processor/Multicore sytemen kan HSMWorks meerdere bewerkingen tegelijkertijd snel doorrekenen, gebruikers van HSMWorks kunnen evenwel binnen SolidWorks verdergaan in hun Design proces terwijl op de achtergrond HSMWorks de gereedschapsbanen genereert.

Distributed CAM

De HSMWorks Distributed CAM server. Geeft gebruikers de mogelijkheid met meerdere system in een netwerk tegelijk een bewerking door te rekenen, zonder dat het de gebruikers op andere stations beïnvloedt.

 

Bent u geïnteresseerd in HSMWorks? Neem vrijblijvend contact met ons op óf klik op onderstaande button voor een trial versie.