Een van onze partners op het gebied van CAD / CAM is HSMWorks. Het ontwerpen van producten van wereldklasse met SolidWorks is een eenvoudige zaak. Net zo makkelijk, volgens de filosofie van HSMWorks, moet het zijn om de toolpaths voor de vervaardiging van de onderdelen te genereren.

HSMWorks is speciaal ontwikkeld voor gebruik binnen SolidWorks en zorgt voor een natuurlijke aanvulling van de CAM software op het CAD gedeelte. Gebruikers met SolidWorks ervaring zullen zich tijdens het werken met HSMWorks direct thuis voelen en kunnen binnen enkele minuten toolpaths van de hoogste kwaliteit genereren. Nieuwe gebruikers zullen profiteren van de ongeëvenaarde 2D-en 3D-mogelijkheden van de SolidWorks mechanische ontwerp-oplossingen en die met de CAM-proces vaardigheden snel en gemakkelijk uitbreiden. Het resultaat is een verbeterd ontwerp, hoge kwaliteit en kortere tijden in de productontwikkeling.

HSMWorks is een volledig geïntegreerde CAM-oplossing voor SolidWorks om hoogwaardige 2D, 3D, geïndexeerde gereedschapsbanenen (3 +2 assig) en 5-assig simultane voor bewerkingen te genereren. De gebruikersinterface van HSMWorks spreekt zowel SolidWorks gebruikers als machine-operators aan. Als u bekend bent met SolidWorks, dan is het zeer eenvoudig om HSMWorks onder de knie te krijgen. Met HSMWorks genereert u binnen de kortste tijd en met weinig inspanning efficiënte gereedschapsbanen van de hoogste kwaliteit.

HSMWorks is de beste investering in een CAM-oplossing.

Autodesk en HSMWorks zijn trademarks van Autodesk Inc., SolidWorks is een geregistreerd trademark van Dassault Systemes SolidWorks Corp